LIVERPOOL DOET EERSTE OPENINGSBOD BIJ FEYENOORD VOOR ARNE SLOT

Liverpool heeft zich definitief gemeld bij Feyenoord voor Arne Slot. De club uit Engeland zou inmiddels zelfs al een eerste bod hebben neergelegd in het Maasgebouw. Het nieuws hing volgens 1908.nl al enige tijd in de lucht, aangezien Liverpool al met Slot in gesprek zou zijn over de voorwaarden en zelfs de samenstelling van de technische staf.

Hoeveel Liverpool op dit moment overheeft voor Slot , is nog onduidelijk. Volgens de nieuwssite ligt het bedrag in ieder geval lager dan wat Feyenoord voor de trainer wenst te ontvangen. De Rotterdammers hanteren naar verluidt een vraagprijs van vijftien miljoen euro voor Slot en hebben het eerste bod van Liverpool dan ook direct afgeslagen.

Daarmee lijkt de zaak nog lang niet afgedaan, aangezien de verwachting is dat Liverpool spoedig met een verbeterd bod aan tafel zal treden. De algemene verwachting bij Liverpool is namelijk dat Feyenoord uiteindelijk wel zal meewerken aan een vertrek van Slot. Mede gezien het feit dat de Rotterdammers geen ontevreden hoofdtrainer willen hebben.

Dit bericht wordt aangevuld

2024-04-24T09:55:13Z dg43tfdfdgfd